KLASSER & PRISER

NYBÖRJARKURS - ANTI-STRESS
START 23/1

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Välkommen att lära känna och utveckla dig själv,

med Kundaliniyoga!


Vem är du?
Du är någon som är nyfiken på yoga, som vill ha något nytt och skönare in i livet, och som vill lägga ditt fokus på att tillägna dig tekniker så du bättre kan hantera stressen i ditt liv. Du kanske känner att det mesta är alldeles för mycket, har en tidigare eller pågående utmattning, eller rent allmänt känner dig mindre vital än du skulle vilja. Du kanske sover dåligt, har stressrelaterade besvär som huvudvärk eller magbesvär. Nu är du redo att verkligen ta itu med stressen i livet och vill ha effektiva och nya tekniker för att själv finna vägar till mer energi och ökad avslappning. Leva livet lite skönare helt enkelt.
Du behöver verkligen inte vara vig eller vältränad då grundtanken med Kundaliniyoga är att varje individ börjar precis där man just nu befinner sig.

Detta och mycket mer får du med dig på en nybörjarkurs:

- En god och allmän träning av din fysiska kropp, såväl muskler och leder som inre organ och system. Detta sker genom yogaställningar - Asanas, statiska eller i rörelse, i förutbestämda serier, med olika effekter. Kundaliniyogans yogaserier kallas Kriyas och de har alla ett specifikt syfte som påverkar dig på olika sätt. I denna kurs fokuserar vi på de organ och system som främst blir påverkade av hög stress, nämligen nerv- och körtelsystem. Du får yogapass för fysisk rörlighet, avslappning, bättre sömn mm.

- Meditation som bland annat stärker förmågan att stilla sinnet, stärka intuitionen och skapa en djupare relation till din egen varelse. Och vi ger speciella meditationer som är toppen som Anti-Stress!

- Avslappning, det kanske viktigaste av allt för vårt välmående!

Du får samtidigt en genomgång av de grundtekniker som finns i Kundaliniyoga. Allt för att du sen enkelt kan fortsätta på någon av våra fortsättnings- eller fördjupningsklasser. Avsikten med nybörjarkursen är att erbjuda dig en rik personlig upplevelse såväl som en intellektuell förståelse, för det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. 

Dessa klasser är även fantastiska för dig, oavsett ålder och fysisk förmåga, som vill ha lugn och mjuk yoga med inslag av små utmaningar. Alla klasser anpassas så att du ska kunna ta till dig teknikerna på ditt unika sätt och utifrån dina förutsättningar.

Varmt välkommen!

START 23 JANUARI
Tid: Tisdagar kl. 19.00-20.15
Antal träffar: 10 st
Lärare:  Carina Lindberg
Kostnad: 1 630 kr eller som del i terminskortet.
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail efter betald kurs, och behöver du stöd att komma igång, bara hör av dig.
 

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>