KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS "SJÄLENS SÅNG"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet

Vem är du?
Du är någon som antingen kan grundtekniker i Kundaliniyoga eller någon annan yogaform. 

Yogan lär att vår själ är vårt sanna jag, den allra djupaste och mest autentiska delen av oss, och att den har en plan. Att detta livet har en mål och en mening, och själens sång handlar om att finna just den som är din. Så här är klasserna för dig som önskar fördjupa dig i kort och gott, meningen med ditt liv. Du kanske upplever livet lite tråkigt, meningslöst eller riktningslöst. Att ditt självvärde inte är på plats, eller att du står och stampar, vill något nytt men hittar inte vad, och i vilket sammanhang. Du lyssnar mer på tankar och känslor, än din djupare sanning och kanske anpassar dig för mycket till omgivningens krav, normer och behov utan så mycket hänsyn till dina egna.

Detta och mycket mer får du med dig på kursen:

- En god och allmän träning av din fysiska kropp, såväl muskler och leder som inre organ och system. Detta sker genom yogaställningar - Asanas, statiska eller i rörelse, i förutbestämda serier, med olika effekter. Fokus på denna kurs är framförallt pass som länkar oss till vårt djupare jag, vår innersta sanning och vår potential. 
I vår fokuserar vi på att fördjupa relationen till vår intuition

- Andningstekniker som stärker och balanserar såväl kropp som sinne.

- Avslappning, det kanske viktigaste av allt för ökat välmående och läkning!

- Meditation med fokus på att lyssna till din inre röst, finna din väg och modet att lämna det som inte längre fungerar för att något nytt ska kunna födas. 

Dessa klasser är öppna för alla oavsett ålder och fysiska förmåga. Vi tillhandahåller alltid individuella anpassningar så att alla kan delta utifrån de egna förutsättningarna.

Varmt välkommen!

START 24 JANUARI
Tid: Onsdagar kl. 17.45-19.00
Lärare: Maja Tellegård
Kostnad: Du köper 10 kort eller 5 månaders kort och kommer och går som du vill efter anmälan.
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail efter anmälan, och behöver du stöd att komma igång med tekniken, bara hör av dig.

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>

 

FORTSÄTTNINGSKURS "SJÄLENS SÅNG"

Start onsdag den 24/1