KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS “SINNESFRID”

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Vem är du?
Du är någon som antingen kan grundtekniker i Kundaliniyoga eller någon annan yogaform.

Kanske känner du dig rejält berörd av stressen i livet och tycker att du framförallt inte får stopp på dina tankar. Kanske har du märkt att de tankar du har bara mal på, att du har en tendens till att älta, oroa dig, inte kunna se möjligheter. Kanske är det svårt att avskärma sig från allt i samhället av intryck och information, och du känner att det inte riktigt får plats alltihopa. Upplevelse av maktlöshet inför allt kan vara där.
Du vill istället förstå dina tankar bättre, lösa upp det som går i varv på varv, känna dig tryggare och stabilare i dig själv och få en skönare inre dialog, med längre stunder av djup stillhet och frid.

Detta, och mycket mer får du med dig på kursen:

- En god och allmän träning av din fysiska kropp, såväl muskler och leder som inre organ och system. Detta sker genom yogaställningar - Asanas, statiska eller i rörelse, i förutbestämda serier, med olika effekter. Fokus för yogaserierna i denna kurs, ligger i att stärka nervsystem och hjärna, öka medvetenheten om dina tankar, och lära dig reglera tankebanor så de får lite nya spår där det behövs. 
I vår fokuserar vi på att lära oss mer om sinnets olika beteenden och mönster.

- Andningstekniker som stillar sinnet.

- Avslappning, det kanske viktigaste av allt för ökat välmående och läkning!

- Meditation som bland annat stärker förmågan att stilla sinnet, hantera stress, stärka nervsystem, öka intuitionen och skapa en djupare relation till din egen varelse.

Dessa klasser är öppna för alla oavsett ålder och fysiska förmåga. Vi tillhandahåller alltid individuella anpassningar så att alla kan delta utifrån de egna förutsättningarna.

Varmt välkommen!

START 22 JANUARI
Tid: Måndagar kl. 19.30-20.45
Lärare: Jessica Cronvald
Kostnad: Du köper 10 kort eller 5 månaders kort och kommer och går som du vill efter anmälan.
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail efter anmälan, och behöver du stöd att komma igång med tekniken, bara hör av dig.
 

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>

FORTSÄTTNINGSKURS “SINNESFRID”

 Start måndag den 22/1