WORKSHOPS

YOGA & FITLINE

 

Öka din energi och livskraft, enkelt och effektivt

Yoga och FitLine träffades hösten 2022 och blev förälskade. En kärlekshistoria utvecklades, och idag frodas vi tillsammans. Hur kommer det sig, kanske du undrar?

Kundaliniyoga är en teknologi som verkar brett för att stärka upp dig som människa. Kropp, tanke, känslor, själ - allt detta balanserar du när du yogar. 

FitLine delar helhetsperspektivet på människans välmående och hälsa - det är här vi förstår varandra. Och vi har upptäckt att vi kompletterar varandra så fint i vår gemensamma önskan att stötta dig till ett liv med stabilare energi, bättre återhämtning och mer handlingskraft till att skapa det du önskar för dig själv.

Yogan fångar i första hand upp människor via rörelse av kroppen, medan FitLines ingång är tillförsel av näring inifrån. Lättupptagliga och extraordinärt högkvalitativa vitaminer och mineraler skapar de byggstenar som kroppen behöver för att kunna stå pall i det här livet, kort och gott. 

Tillsammans bjuder vi nu in dig till en mysig och upplysande afterworkshop där du får:
- uppleva ett kort och välgörande yogapass
- smaka FitLines nyckelkoncept - “morgondrinken” och “kvällsdrinken”
- förståelse för varför vi behöver tillföra näring i form av vitamintillskott till vår kropp idag
- möjlighet att testa FitLines basprodukter till ett rabatterat pris

Och förstås en trevlig afterwork i en härlig miljö tillsammans med andra som precis som du är nyfikna på hur vi kan ta egna, medvetna steg mot en bättre hälsa och en skönare tillvaro.

Pris:  Kvällen är gratis 
Anmälan: Du anmäler dig i rutan uppe till höger.  Då är din plats säkrad.
Lärare: Maja Tellegård ,Jessica Cronvald och Johanna Folmerz
Datum: Fredag 17 November
Klockslag: 17.30 - 18.30
Vid frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se