WORKSHOPS

VÄLKOMMEN ATT UPPLEVA AQUARIAN SADHANA!

Aquarian Sadhana är två och en halv timme av yoga och mantra, enligt ett recept som levererades speciellt för att stötta oss i att hantera den här tiden som vi lever i just nu. En tid av ökad belastning på våra system, pga stress och överflöd av information.

Du kommer att få höra och recitera Japji - själens sång, och sedan efter ett yogapass chantar vi tillsammans särskilda mantran under c:a en timme som hör till just Aquarian Sadhana.

Namnet refererar till The Aquarian Age - Vattumannens Tidsålder som vi har gått in i efter att ha lämnat fiskarnas tidsålder bakom oss. Den här nya tiden präglas av att vi söker inom oss för att hitta svar och vägen framåt. Vi odlar vår intuition, stärker och balanserar vårt energisystem och kontakten med sanningen på insidan. Detta är vad Kundaliniyoga handlar om.

Under lärarutbildningen som hålls av Maja här på centret i Kundaliniyoga Institutets regi startar varje morgon med Aquarian Sadhana. Denna helg är årets kull på retreat i Kärlingesund och vi vill då passa på att också bjuda in dig som inte har gått lärarutbildningen (ännu) att få denna speciella och härliga upplevelse! Självklart är du som gått utbildningen också varmt välkommen precis som vanligt.
 

Tid och plats

Tid: Sön 19/5 kl.07.00 - ca 09.30
Plats: Endast på Norrlands Kundaliniyogacenter
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

Det här evenemanget är gratis. Men vi behöver få in en anmälan om du planerar att delta.

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>


Varmt välkommen!
Jessica