START 14/11 ;" />

KLASSER & PRISER

TEMAKURS "LIVSGLÄDJE"
START 14/11 ;

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

En lite busig fråga så här i vår utmanande tid. Hur ser din relation till glädje ut?
Glädje är en universell önskan, som för vissa kan vara utmanande att hitta. Men sanningen är att vi inte behöver vänta på  att allt ska bli “perfekt” i vårt liv för att börja känna oss lyckliga. Glädje är märkligt nog ett medvetet val vi kan göra oavsett omständigheter. Vi kan medvetet vända på allt och använda glädjen som ett kraftfullt verktyg just för att navigera genom livets upp- och nedgångar. Låta hjärta fyllas av lycka och omfamna varje dag med en tillåtande och glädjefylld attityd. Att känna en nyfikenhet inför allt vad livet erbjuder!

Fram till jul kommer du genom härliga kriyas och meditationer just för att föra in mer glädje, energi och lekfullhet. Målet är att inspirera dig att omfamna livet precis som det är, men med mer medkänsla och lust.
Livet färgas av vårt inneboende perspektiv så låt oss tillsammans ändra perspektivet mot mer Livsglädje!
Varmt välkommen!!!

START 14 NOVEMBER
Tid: Tisdagar kl. 19.30-20.45
Antal träffar: 5 st
Lärare:  Carina Lindberg
Kostnad: Kurspris: 1050 kr eller som del av något av våra kort.
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail och behöver du stöd att komma igång med tekniken, bara hör av dig.

Anmäl dig i rutan uppe till höger.