AKTUELLT

NYFIKEN PÅ KUNDALINIYOGA?
Välkommen på gratis prova på-klass v.34+35!

Dessa klasser är öppna för dig som är nyfiken på, och vill veta mer om vad du kan få för härliga effekter av att utöva Kundaliniyoga. Vi kör på plats på centret och samtidigt via Zoom, om det passar dig bättre att yoga hemifrån. Våra prova på klasser är som ett Kundaliniyogiskt smörgåsbord, där du kan gå olika klasser och prova vidden och bredden av vad vår yogaform kan bjuda på. Här finns något för alla. Vi hoppas detta inspirerar dig att börja yoga hos oss, lära dig grundtekniker i Nybörjarkursen och sen hitta något annat i vårt utbud att fortsätta din yogaresa med.

Lördag  24/8   11.00-12.30  Mjuk och skön
                        13.00-14.30 -   Anti-stress 

Måndag 26/8   18.00-19.30  -  Avslappning
Tisdag   27/8   19.00-20.30  -  Vitalitet        
Onsdag 28/8   18.00-19.30  -  Känn dig själv      

Detta får du på en prova på-klass:
Uppleva en komplett yogaklass som innehåller yogarörelser, andningsövningar, avslappning och meditation, allt i en lugn och rogivande miljö. Förutom själva yogan, informerar vi om kundaliniyogan som teknik och vårt utbud av yoga för hösten.

Du har möjlighet att ställa frågor om yoga och hur det skulle kunna göra nytta för och passa just dig. Efter klassen är du välkommen att avnjuta yogakakor och en kopp yogi-te och bara ta det lugnt ett litet tag till.

Alla är välkomna oavsett ålder och fysiskt tillstånd. Våra prova på-klasser har olika fokus; välj ett tema som matchar dina behov, eller kom på flera av klasserna för att upptäcka kundaliniyogans bredd. Oavsett om du yogar för att det är härligt, eller om du vill komma till bukt med besvär som du har - kanske smärta, stress, magbesvär, ilska, sorg - kundaliniyoga är en teknologi som möter upp dig som individ och stöttar dig precis där du befinner dig. Detta är yoga på riktigt, och något oändligt mycket mer än fysisk träning.

Vi har underbara ullmattor att göra yoga och slappna av på, så du behöver inte ta med något själv. Så kom själv eller tillsammans med en vän, och upplev en yogaform där alla delar av dig - kropp, sinne och själ - blir mött och omhändertaget.

ANMÄLAN
(Anmälan öppnar upp vecka 32)
Du anmäler dig här >>>>  till den klass som passar dig och vi är tacksamma att du skriver in i meddelanderutan om du vill komma till centret eller delta via Zoom. Då vet vi hur många vi blir fysiskt på varje klass. 

DU ÄR SÅ INNERLIGT VARMT VÄLKOMMEN!
Centrets lärare