KLASSER & PRISER

YOGA BAS - NYBÖRJARKURS 7/9

YOGA BAS - NYBÖRJARKURS

(1 300kr eller som del i terminskortet)

 I lugnt och tryggt tempo får du stifta bekantskap med Kundaliniyoga.

Med Kundaliniyoga tränar du både kropp och sinne. De komponenter bildar den enhet som är just Du. För att träna kroppen, stilla sinnet och komma i samklang med vårt inre använder vi olika tekniker; Kroppsställningar (asanas) som utövas både statiskt och rörligt, andningstekniker, fokuspunkter, kroppslås, rätar upp och cirkulera energi i ryggraden, mudras, specifika hand eller armpositioner, meditation, samt mantran som är ljud-vibrationer som påverkar vår kropp och vårt sinne på olika specifika sätt. I dessa klasser får du alla dessa tekniker presenterade för dig, du får undervisning om vilka effekter de olika momenten har, och får mjukt komma igång med att stärka och balansera din kropp.

Avsikten med dessa klasser är att ge en rik personlig upplevelse såväl som intellektuell förståelse för, det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad eftersom träningen är individuell och man börjar precis där man själv befinner sig. Dessa klasser är även fantastiska för alla personer oavsett ålder och fysiskt förmåga som vill ha lugn och mjuk yoga.

OBS! En nybörjarkurs är grunden och förutsättningen för dig som är helt ny i Kundaliniyoga. Först går du en nybörjarkurs och vi startar en ny omgång ca var fjärde vecka. Sedan är du välkommen att ta del av allt annat utbud på centret eftersom alla andra klasser utgår ifrån att deltagarna har de grundläggande teknikerna. Du är välkommen att ta denna kurs så många gånger som du vill om du vill lära dig mer om de grundläggande teknikerna. Du betalar antingen för bara kurser eller köper ett terminskort där den ingår.

Dessa klasser är även utmärkta som en påminnelse för hur teknikerna fungerar, för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen eller för dig som söker mjuk och varsam yoga.

Till dessa tillfällen anmäler du dig, så vi vet hur många som behöver vårt grundläggande material.

Varmt välkommen

START 7 SEPTEMBER

Tid: onsdagar kl. 19.15-20.30

Antal träffar: 5 st i själva nybörjarkursen, och sedan ingår 5 klasser till, där du väljer helt fritt från några av våra andra klasser med olika teman. Köper du 5 månaders kort så ingår nybörjarkursen.

Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Lärare: Malin Japa Antzén

Kostnad: 1 300kr eller som del i terminskortet

anmälan sker via hemsidan

Frågor om yogan info@norrlandskundaliniyoga.se