KLASSER & PRISER

TEMA "MEDITATION"

IRL och via Zoom

(Ingår i kortsystemet)

Denna kurs handlar om meditation och hur vi kan applicera den tekniken för att få högre grad av närvaro och balans i vardagen.

Meditation hjälper oss att hantera våra tankar och känslor. När vi mediterar kommer vi i kontakt med det som för de flesta av oss ligger dold i vårt undermedvetna. Att meditera är ett sätt att ”duscha” sitt sinne  och det kan vara ett hårt arbete då vi möter och kommer i kontakt med det som vi allra helst vill undvika. Resultatet av meditation är att vi blir stabilare och ökar vår förmåga att hantera olika upplevelser som vi möter utan att hamna i affekt.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta. Du bör dock vara beredd på att meditera längre för att få den fördjupande effekt som det medför, vilket innebär längre meditationer än brukligt på en vanlig kundaliniyogaklass. För dig som har svårt att sitta i lätt meditationsställning en längre tid finns alltid möjlighet att sitta på stol.


Allt gott Eleonor

 

START 9 NOVEMBER

Tid: Tisdagar kl. 17.30-18.45
Antal: 4 ttf
Lärare: Eleonor Fernerud
Frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga På centret: Max 12 deltagare - Du anmäler dig till de klasser du vill delta i på plats.
Du kommer ombytt och klar och har med egen vattenflaska om du behöver en sådan. Du är välkommen att ta med; egen yogamatta, lakan eller stor handduk att lägga över de befintliga,
om det skulle kännas tryggare för dig.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen