KLASSER & PRISER

TEMA ”KÄNSLOR OCH BEHOV- JA TACK, MERA”


IRL och via Zoom.

(ingår i kortsystemet)

Vi människor är härligt komplicerade varelser med massor med olika behov och känslor som följer med. Ofta är några av dem av oss accepterade andra trycker vi gärna bort för att slippa kännas vid. I yogan är alla känslor välkomna och alla behov relevanta. Bara när vi kan fånga upp dem både i oss själva och inte minst söka förstå dem i andra, kan vi leva med större nivå av medkänsla, vilket är ett av yogans mål.
Dessa klasser kommer göra en djupdykning in i detta område och syftar till att få en skönare relation till sina behov och känslor allt för ett lyckligare och friare liv!

VARMT VÄLKOMMEN!


START 22 SEPTEMBER

Tid: onsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: Hela terminen med vissa uppehåll.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Max 12 deltagare - Du anmäler dig till de klasser du vill delta i på plats.
Du kommer ombytt och klar och har med egen vattenflaska om du behöver en sådan. Du är välkommen att ta med; egen yogamatta, lakan eller stor handduk att lägga över de befintliga,
om det skulle kännas tryggare för dig.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen