KLASSER & PRISER

Prova - På v.3

Välkommen då på våra uppskattade gratis-klasser för alla intresserade.

Här kan du som inte gjort Kundaliniyoga tidigare få en upplevelse av vår kära yogaform. Du får också lite information vad den kan bidra med vad gäller fysisk hälsa, djupare inre tillfredställelse,  emotionell och mental balans och så en massa skön stresshantering.

Vi lärare är alla djupt hängivna vår yoga och älskar förmedla dessa tekniker som ändrat så mycket till det bättre i våra egna liv. Vi har alla en 2-årig Yogalärarutbildning i grunden, med många års erfarenhet av att undervisa.

Alla är välkomna oavsett ålder och fysiskt tillstånd. Kundaliniyoga har en klar terapeutisk effekt, så den passar utmärkt även om du inte är helt fysiskt eller psykiskt i form. Allt kan anpassas till att passa just dina förutsättningar.

Måndag 17/1 18.00-19.30 Maja Klassen full, anmälan gäller nu väntelistan.
Tisdag    18/1 18.00-19.30 Eleonor Klassen full, anmälan gäller nu väntelistan.
Onsdag  19/1 18.00-19.30 Maja
Torsdag  20/1 18.00-19.30 Carina Klassen full, anmälan gäller nu väntelistan.

Vi följer gällande Covidrestriktioner, och har därmed begränsat antalet deltagare till 8 personer på plats i lokalen. Vi prioriterar då alla som inte provat Kundaliniyoga tidigare.

OBS När klassen är full sätts du upp på en väntelista, om du inte hör nått från oss - välkommen via Zoom.

Delta på plats på centret?
Anmäl dig här brevid >>>>

 

Delta via Zoom, använd länken som ligger här under. Ingen anmälan behövs. Här kan vi vara hur många som helst så alla som vill är välkomna, nybörjare som erfarna

https://us02web.zoom.us/j/84420501192?pwd=SXRnTWJDRHhTVjJ6NkZvUTllT1hMUT09

Passcode: Satnam

Du klickar/kopierar och lägger in länken och så klickar dig vidare. Kostar inget att delta och du behöver inte ha eget Zoomkonto.

Vi ser fram emot att träffa dig på yogamattan!

VARMT VÄLKOMMEN!
Eleonor, Carina och Maja