WORKSHOPS

RELAX AND REJOICE!

Triopetra, Kreta 20-27 oktober 2018

Äntligen Kundaliniyoga ”hjärta” Kreta retreat!
Som vi har längtat och drömt om att bjuda in dig till ett hejdundrande kundaliniyoga-retreat på vårt favoritställe på Kreta! Och nu 2018 blir det verklighet! Så kom och fyll på dina batterier med ljus och värme innan den mörkare årstiden sätter in. Kom och fyll på med glädje och stillhet, vitalitet och lugn – allt ackompanjerat av de skönaste semestervibbarna.

Dagens vardag innebär för många av oss både krav och måsten, den här veckan bjuder vi på den direkta motsatsen. Vi glömmer helt bort alla plikter och ”att-göra” listor och ägnar oss istället hängivet åt självomhändertagande och njutning!
Under våra dagar tillsammans varvar vi härliga, upplyftande yogapass och meditationer med egen tid, utflykter, strandhäng och allmänt varande. Den fantastiska Gongen har vi med oss och du kommer att få uppleva både gongavslappning och gongmeditationer för djupgående avslappning och
läkning. Du som har lust till en injektion av avslappning och glädje, och ett steg mot ett mer härligt och lustfyllt liv, kom med! Vår förhoppning är att du åker hem glad, brun, mjuk och lycklig!!

Triopetra på Kreta är en underbar plats med ett överflöd av sol, vind, jord, hav och prana. Yoga Rocks ligger dramatiskt placerad på en klippa bara ett stenkast från hela Medelhavet och med den mest magnifika utsikten. Stolta berg på 2500 meter ligger alldeles bakom oss. Vi serveras fantastiskt god
och lokalt producerad vegetarisk mat.

Du är varmt välkommen precis som du är, yogavan – eller ovan. Alla är välkomna.

DATUM: 20-27 oktober. Vi samlas i Triopetra på kvällen den 20/10 och avresa sker efter frukost den 27/10.

PLATS: YogaRocks, Triopetra. Gå in på https://www.yogaholidaysgreece.com/ och titta!

KOSTNAD: 10.500kr. Priset omfattar, kursen, kost och logi i dubbelrum.
Kostnad för resor och transfer, samt en gemensam middag på Taverna tillkommer.
Efter inbetald anmälningsavgift på 2 000kr är din plats bindande.

LÄRARE: Eleonor Fernerud och Maja Tellegård.
Båda är hängivna kundaliniyogautövare, lärare och Teacher Trainers och har mångårig erfarenhet att vägleda sina medmänniskor.

ANMÄLAN:   Klicka här för att komma till anmälningsformuläret >>> 

MER INFO: nina@kundaliniyogainstitutet.se eller ring Maja (+46)070-208 25 00