KLASSER & PRISER

SPORREN KOMMUNENS FRISKVÅRDSGRUPP

(ingår inte i kortsystemet )

”AVSLAPPNING OCH VITALITET” START 9 SEPTEMBER

Efter en vår av fullständig omkullkastning av så mycket som vi brukar ta för givet så kan väl de flesta av oss känna oss lite matta och även lite stressade. Även om vi nu haft en sommar med ledighet så kanske du som så många andra känner av sviterna av allt som kommit i Coronans kölvatten. Än är det heller inte klart så vi vet väldig lite om vad tiden framöver kommer att innebära.

Så nu i höst håller Sporren en 4- veckors kurs för att finna en väg till både avslappning och återhämtning/vitalisering. Att hitta tekniker där vi kan i sanning slappna av för att sedan ge en ökad grad av vitalitet till oss själva.
Vi Coronaanpassar självklart verksamheten och kommer att ha en kurs där du både kan delta på Centret eller delta via Zoom. Hör du till riskgrupp, har anhöriga där eller bara känner dig tryggare hemma så hjälper vi dig komma igång med Zoom, om du inte använt det tidigare.

I Kundaliniyogan använder vi enkla yogapositioner sammansatta i speciella serier med tydlig terapeutisk effekt.
Varje klass innehåller Yogapass, andningstekniker, djupavslappning samt meditationer för att bringa kropp och själ i balans. Yogaformen är lättillgänglig och lämplig för alla, oavsett ålder och fysisk kondition. Det sägs om Kundaliniyoga att om du bara kan andas och luta åt rätt håll så får den effekt. Vi har mer än 4 000 olika yogapass att välja mellan, alltså ett veritabelt yogiskt apotek.
Du får även undervisning från Ayurvedan (Indisk läke- och livskonst) infogat i kurserna. Kurserna är öppna för alla oavsett tidigare erfarenhet. Du är lika varmt välkommen som helt nybörjare eller mer van utövare.

CORONAANPASSNING och ANMÄLAN TILL VARJE KLASS!!
Antalet deltagare är begränsat till 12 personer på yogacentret men hur många som helst via Zoom. I och med din anmälan till Sporren kommer du att sen få en länk som du använder när du vill köra via Zoom. Information kring hur man använder Zoom samt våra åtgärder på centret för att hantera Corona går också ut via Sporren. Här bredvid finner du 4 länkar som vi ber dig använda för att anmäla dig om du vill komma till centret. När de 12 platserna är bokade stänger vi länken och meddelar dig och då använder du Zoom istället

Varmt välkommen!

OBS! ANMÄLAN SKER VIA SPORRENS HEMSIDA

Tid: onsdagar kl. 16.30-17.30
Antal träffar: 4
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock.
Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Lärare:  Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

10% Sporrenrabatt på alla kurser på Norrlands Kundaliniyogacenter
Om du inte kan komma till Sporrenklasserna så erbjuder centret alla Sporrenmedlemmar 10 % rabatt på våra vanliga träningskort samt vissa workshops. Du får även 10% rabatt för ayurvedakonsultationer och Sat Nam Rasayan, yogisk healing.