KLASSER & PRISER

SPORREN KOMMUNENS FRISKVÅRDSGRUPP - "RÖRELSE OCH ANDNING"

(ingår inte i kortsystemet )

I höstens kurs kommer vi att fokusera på dels hur vi kan göra våra kroppar så mjuka och sköna som möjligt, dels som hur vi kan får en bättre andning.
Andningen är en spännande mekanism, som vi ofta inte tänker så mycket på så där till vardags. Den sköter sig ju själv, för det mesta. Men andetaget är något som påverkar hur vi mår så otroligt mycket både till kropp och själ. Så med kunskap om detta, medvetenhet och bra teknik så kan vi styra och kontrollera vår hälsa och allmänna mående på ett djupt plan. Att andas på speciella sätt kan tex ta oss ur stress och in i ett mycket mer avslappnat tillstånd. En annan teknik hjälper till när vi behöver mer energi.

I dessa klasser fördjupar du din kunskap kring andetaget och får kunskap kring vad man faktiskt kan påverka med det, samtidigt som din kropp och dina lungor får en skön workout. Kursen kan ses som en terapeutisk resa genom dig själv. I klasserna använder vi enkla yogapositioner sammansatta i speciella serier med tydlig terapeutisk effekt. I varje klass ingår också andningstekniker, djupavslappning samt meditationer för att ta hand om hela dig samtidigt. Yogaformen är lättillgänglig och lämplig för alla, oavsett ålder och fysisk kondition. Det sägs om Kundaliniyoga att om du bara kan andas och luta åt rätt håll så får den effekt. Vi har mer än 4 000 olika yogapass att välja mellan, alltså ett veritabelt yogiskt apotek. Du får även undervisning från Ayurvedan (Indisk läke- och livskonst) infogat i kurserna.

Du är lika varmt välkommen som helt nybörjare eller mer van utövare.

Antalet deltagare är begränsat till 25 personer.

Varmt välkommen!

OBS! ANMÄLAN SKER VIA SPORRENS HEMSIDA

10% Sporrenrabatt på alla kurser på Norrlands Kundaliniyogacenter
Om du inte kan komma till Sporrenklasserna så erbjuder centret alla Sporrenmedlemmar 10 % rabatt på våra vanliga träningskort samt vissa helgkurser. Du får även 10% rabatt för ayurvedakonsultationer och Sat Nam Rasayan, yogisk healing. Vissa kurser har vi anmälan på som nybörjarkurs, Yogarehab mfl och mer info finner du på hemsidan.

START 12 SEPTEMBER

Tid: onsdagar kl. 16.30-17.30
Antal träffar: 8
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se