KLASSER & PRISER

SPORREN KOMMUNENS FRISKVÅRDSGRUPP ”FLEXIBEL TILL KROPP OCH SJÄL”

(ingår inte i kortsystemet )

I vårens kurs kommer vi att fokusera på hur vi kan föra vår kropp till ett mer flexibelt tillstånd i såväl i rygg, nacke och axlar som inre organ. Vi länkar den flexibiliteten till balans i vårt inre för att vår vardag ska vara så skön som möjligt. Målet med kursen är att få en mjuk avslappnad känsla i hela kroppen och samtidigt få en känsla av lugn och balans på insidan.

Kursen kan ses som en terapeutisk resa genom dig själv, och utgår ifrån nybörjarnivå. I klasserna använder vi enkla yogapositioner sammansatta i speciella serier med tydlig terapeutisk effekt. I varje klass ingår också andningstekniker, djupavslappning samt meditationer för att ta hand om hela dig samtidigt.
Yogaformen är lättillgänglig och lämplig för alla, oavsett ålder och fysisk kondition. Det sägs om Kundaliniyoga att om du bara kan andas och luta åt rätt håll så får den effekt. Vi har mer än 4000 olika yogapass att välja mellan, alltså ett veritabelt yogiskt apotek. Du får även undervisning från Ayurvedan (Indisk läke- och livskonst) infogat i kurserna.

Antalet deltagare är begränsat till 25 personer.

Varmt välkommen!

OBS! ANMÄLAN SKER VIA SPORRENS HEMSIDA

10% Sporrenrabatt på alla kurser på Norrlands Kundaliniyogacenter
Om du inte kan komma till Sporrenklasserna så erbjuder centret alla Sporrenmedlemmar 10 % rabatt på våra
vanliga träningskort samt vissa helgkurser. Du får även 10% rabatt för ayurvedakonsultationer och Sat Nam
Rasayan, yogisk healing. Vissa kurser har vi anmälan på som nybörjarkurs, Yogarehab mfl och mer info finner du
på hemsidan.

START 7 FEBRUARI

Tid: onsdagar kl. 16.30-17.30
Antal träffar: 8
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se