AKTUELLT

Klasser, kurser och teman, hur hänger det ihop?
Nya korta teman att utvecklas med!!

Kära Yogini och Yogi

Varmt välkommen till en ny vårtermin med Kundaliniyoga. Vi fortsätter att ha en skön blandning mellan drop in och kurser/klasser. Vi lärare tycker att ha kortare kurser med ett genomgående tema var väldigt inspirerande och har nu många sköna teman på lut inför våren. Vi hoppas du kommer att hitta olika teman för olika tycken och smak.

Så vi har mini-teman på 5 veckor vardera. Det kan handla om alla möjliga teman från den rika skatt som Kundaliniyogan bjuder på, allt från att på olika sätt fördjupa sin yogiska kunskap till mer behandlingsinriktade teman.

Det innebär, att om du hittar ett tema som du känner extra för, så kan du om du vill gå alla 5 träffarna och då få en mer tydlig lärdom och effekt av själva temat. Vi kommer att börja på ett ställe och genom pass och meditationer som är i linje med temat, leda dig mot ett ett avsett mål, en avsedd effekt. Detta gör att du som gärna följer en kurs, som kanske vill fördjupa dig i något speciellt, kan göra det lite lättare utan att för den delen boka upp dig för en viss tid en hel termin.
Skulle du ändå behöva gå emellan dagar och teman är du självklart så innerligt välkommen att göra även detta, precis som tidigare.

Var femte vacka byter hela centret tema samma vecka så då kan du kika in på hemsidan för att se det nya. Tiderna för klasserna är däremot desamma hela våren tom början av juni.

Du som gått en nybörjarkurser varmt välkommen att komma på vilken klass du vill som ligger under kortsystemet. Nybörjarkursen Yoga Bas är grunden och den kan man om man vill gå hur många gånger som helst. Sedan kommer du de dagar eller efter de teman du har lust.
Under fortsätter vi vägledas av den yogasutran som heter "Vibrate the cosmos and cosmos will clear the path" Den handlar om att vi ibland inte har alla lösningar klara utan genom att överlämna oss till att vara med skapar med cosmos kan få stöd, vägledning och finna vägar vi kanske aldig visste fanns. Vi lär oss mer och fördjupar vår närvaro så att vi kan möta de utmaningar som kommer i vår väg, men också öppna oss för alla livet magiska stunder.

För dig som är ny för Kundaliniyoga så kan du med start tre gånger under våren börja en Yoga Bas kurs dvs.en nybörjarkurs som sträcker sig över 5 tillfällen som grund, och sedan går man under 5 träffar in i de vanliga klasserna utifrån tid och lust på tema.

Vi ser fram emot en utvecklande, stärkande och upplyftande vår tillsammans

Varmt välkommen

Dina lärare