AKTUELLT

Håll ut, snart börjar VÅRTERMINEN!
Start v.3.

Kära Yogavän

Nu börjar snart en ny termin med nya inspirerande teman på yogaklasserna. Vi lärare ligger i startgroparna och planerar som bäst. i vår kommer vi att ha lite omväxlande teman ibland som kortare kurser, ibland över längre tid. Allt med vad vi hoppas inspirerade innehåll.

Du som gått din nybörjarkurs är varmt välkommen att komma på vilken klass du vill, som ligger under kortsystemet. Under våren kommer vi att lägga ett litet extra fokus på hur vi kan upplyfta oss själva, lära känna oss själva lite mer och finna lust och energi i en ibland utmanade väld. Vi yogar för hälsa till kropp och men kanske mest för själen. Denna del som vi ofta glömmer bort i allt görande.

Kundaliniyoga som teknik är verkligen komplett. Det innehåller alla delar som bygger det som i sanning kan kallas yoga.  En uråldrig teknik för den moderna människan där vi stärker oss i alla våra aspekter,och låter vår kropp och själ få möjlighet att mötas lite oftare. Med dessa tekniker söker vi oss in djupare i oss själva för att finna vårt sanna livsinnehåll.
Detta ger balans och styrka att möta livets utmaningar men också vara öppna för livets alla magiska stunder.

Under våren har vi också 3 nybörjarkurser - Yoga Bas- och vi fortsätter ha den under 10 tillfällen så att du som går verkligen landar i Kundaliniyoga och vad den kan göra för dig.
Efter att ha gått Yogabas nu eller tidigare, har man all kunskap om tekniken som behövs för att delta i våra temaklasser.

Varmt välkommen att hålla ett litet öga här på hemsidan för mer uppdateringar om vad som är på gång.

Vi ser fram emot en inspirerande, uppiggande, njutningsfull och så där lagom Kundaliniyogiskt utmanade vår tillsammans

Varmt välkommen
Eleonor, Ellinor och Maja
Yogacentrets lärare